contact@reorganizare.md
+373-795-18-497

Perfectarea statutului societății dvs. sau modificarea statutului

Perfectarea statutului societății dvs. sau modificarea statutului

Legislația în domeniul formelor organizator- juridice de proprietate a întreprinderilor (SA, SRL, etc.) este în continuă schimbare și este practic imposibil de a ține cont de toate modificările apărute.În acest sens, există situații cînd involuntar legea se încalcă, ceea ce atrage după sine penalități precum și posibila pierdere de afaceri în legătură cu schemele de captare raider.

Modificările legilor sunt atât de importante încât este necesar să se adopte noi versiuni ale statutului societății, fără a se limita la modificări și completări. Acest lucru previne tendința de depreciere și învechire a calității acestora. Statutele în redacție nouă nu pot ignora specificul companiei, utilizează diversele posibilități ale normelor legale, prescriu în mod clar procedurile corporative, împuternicirele organelor de conducere ale autorității, procedurile de interacțiune.

Experții noștri, la elaborarea statutelor, regulamentelor interne ale societății, folosesc o vastă experiență practică și oferă consultații cu privire la optimizarea structurii organelor de conducere a companiei (adunării generale, consiliului societății, comisiei de cenzori, etc.) și competența acestora în funcție de specificul activităților dumneavoastră.Veți primi produsul sub forma unui document (statut, regulament etc.), conform caruia veți putea dezvolta cu încredere și în siguranță afacerea.